Een

kijkje in

de les

Jouw interesses en nieuwsgierigheid krijgen op Het Hooghuis Heesch alle ruimte en kansen. Kijk hieronder maar eens wat we zoal te bieden hebben.

Xplore Sport, Xplore Tech en Xplore Crea

In de onderbouw hebben we naast reguliere lessen ook X-plore. Bij Xplore Sport - de naam zegt het al - ga je je bezighouden met sport. En nee, het is geen extra gymles. Je gaat namelijk echt kennismaken met allerlei soorten sport: paardrijden, squash, sportschool of skiën. Vind jij het leuk om iets te ontwerpen en uit te werken, dan is X-plore Crea iets voor jou! Tijdens deze lessen kies je wat bij jou past. Zo is er vorig jaar bijvoorbeeld geairbrusht, eigen voedsel ontworpen en een raketvoertuig gebouwd. Je gaat ook aan de slag met een beeldbewerkingsprogramma. Hierbij werk je soms alleen, maar ook regelmatig samen. Je kiest voor X-plore Tech als je geïnteresseerd bent in hoe de wereld om je heen in elkaar steekt. Zo bezoek je bedrijven in de technieksector of je wekt zelf duurzame energie op en onderneemt nog veel meer.

Gamen in de klas

Lessen saai? Zeker niet! Bij meneer Seelen in de klas is het altijd feest. Daar spelen ze spelletjes in plaats van sommen en tekstboeken.

Wereld aan mogelijkheden

Leer nieuwe en verrassende dingen over jezelf en over de wereld vol mogelijkheden om je heen. Bekijk hier wat we nog meer te bieden hebben.

Xplore sports

Xplore crea

Xplore tech

D&P

Technologie