Een

kijkje in

de les

Cambridge English. Vecon Business School. Mondriaanuren. Zegt het jou al wat? Het zijn een paar van onze studierichtingen die ervoor zorgen dat jij straks hogerop komt, jouw ambitie een kickstart krijgt en jij heel de wereld aankan!

Cambridge English

Ook in Nederland worden steeds meer studies in het Engels gegeven. Niet alleen colleges zijn vaak in het Engels, ook presentaties en werkstukken moeten gehouden en geschreven worden in vlot en begrijpelijk Engels. Dus een goede beheersing van Engels wordt steeds belangrijker. Door het volgen van het Cambridge-programma bieden we je op het Mondriaan de mogelijkheid om het Engels op zo’n hoog niveau te beheersen dat je straks moeiteloos het niveau op iedere hbo-opleiding aan kunt.

Havo instap

Als je je bij ons aanmeldt voor de dakpanklas mavo/havo, volg je het havo-instapprogramma. Het havo-instapprogramma is een begeleidingsprogramma voor Nederlands, wiskunde, Engels en studievaardigheden. In dit programma krijg je stof aangeboden die de overstap naar havo voor jou vergemakkelijkt. Het havo-instapprogramma volg je tijdens je reguliere lessen Nederlands, Engels en wiskunde.

Buitenschoolse sport

Op het Mondriaan kijken we verder dan onze gymzalen, het pannaveldje en de sportvelden. We gaan immers ook mountainbiken, skieën, squashen en tennissen, zwemmen en padel, fitnessen en noem maar op! Een gezonde school beweegt op heel veel manieren. Dit doen we in ons Mondriaan Nieuwe Stijl programma. Daarnaast kun je in de bovenbouw ook kiezen Bewegen Sport en Maatschappij als examenvak op de havo, of voor LO2 op de mavo.

Kiezen op het Mondriaan College

Bij ons op school leer je van alles waarmee je in de wereld vooruit kunt. Bekijk hier wat er zoal te kiezen is.

Cambridge English

Vecon Business school

Profielen havo

Profielen mavo

Mondriaanuren