Veelgestelde vragen

over de schoolkeuze

Gaat de open dag door?

Dat weten we nog niet; gelukkig kun je wel al een individuele rondleiding krijgen. We hebben op alle dagen met uitzondering van de dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur de gelegenheid om een rondleiding te verzorgen. Bel (0412) 22 41 40 om een afspraak te maken of mail naar stadion.leerlingenbalie@hethooghuis.nl

Mag je met een kaderadvies ook aanmelden op stadion?

Ja, als de basisschool je een dubbeladvies geeft KT, ben je van harte welkom.

Krijg ik als topsporter/toptalent medewerking van de school?

Jazeker, wij zijn een school die juist voor die groep heel geschikt is. We zoeken samen met jou, je ouders en je trainer naar oplossingen en ondersteuning.

Hebben jullie veel lesuitval?

Gelukkig niet, als er een les uitvalt neemt een collega het over. Wel kan het zijn dat een begin- of einduur vervalt.

Kan ik me voor de koersklas aanmelden?

Nee, dat kan niet. De basisschool geeft aan welke ondersteuning een leerling nodig heeft. Wij kijken vervolgens waar die ondersteuning het best gegeven kan worden. Dat zou in een koersklas kunnen, maar er zijn meer mogelijkheden.

Wat is de ouderbijdrage voor het eerste jaar?

De kosten bedragen het eerste jaar ongeveer 125 euro. Daar gaan we heel veel leuke, leerzame dingen van doen. We vertellen je er meer over tijdens de rondleiding.

Werken jullie alleen met laptops?

Gelukkig niet, de laptop is een prachtig hupmiddel maar er is meer. We laten leerlingen ook samenwerken zonder de laptop en vinden het belangrijk dat je zelf dingen ontdekt. Dat doen we bij veel vakken.

Kan ik me ook aanmelden voor een één-op-één infogesprek?

Jazeker, afhankelijk van de soort vraag kijken we wie je vraag het best kan beantwoorden. Mail naar m.thomassen@hethooghuis.nl.

Is het mogelijk om een individuele rondleiding te krijgen op school?

We hebben op alle dagen met uitzondering van de dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur de gelegenheid om een rondleiding te verzorgen. Bel (0412) 22 41 40 om een afspraak te maken of mail naar stadion.leerlingenbalie@hethooghuis.nl

Hoe kan ik me inschrijven voor een proefles?

Dat kan via onze website.