Weet wat je kiest

Marcel Thomassen, teamleider

“In twee jaar onderbouw ontdekken wat bij je past; jouw passie en jouw leerweg. Met de voor jou passende ondersteuning ga je op ontdekkingsreis. Je leert jezelf kennen, met al je talenten en ook je minder sterke kanten. Je leert keuzes te maken. En samen met ons en je ouders plan je je leerroute.”

Yvonne Tesink, koersklas coördinator

“Wij vinden het belangrijk dat je werkt met jouw leerdoelen. Weten waaraan je werkt en daarin ondersteund worden door professionals met een groot hart. Zodra je klaar bent voor de overstap naar een reguliere klas ga je eerst proefdraaien.”

Boyd van Raak, mentor brugklas

“In de eerste schoolweek hebben we je al in beeld. We hebben contact gehad met je basisschool en kennen je al een beetje. Andersom hebben we in die eerste week een programma waarin je de school en jouw klasgenoten goed leert kennen. We zorgen ervoor dat je je in de klas op je gemak voelt en dat je vragen durft te stellen. Ook krijg je hulp met plannen, organiseren en leren leren. Als je lekker in je vel zit kun je het beste presteren!”

Helemaal jezelf zijn!

Bij ons kun je zijn zoals je bent. Want iedereen is anders. Leerlingen en medewerkers. Stadion is een warme school vol betrokkenheid, respect en zorg voor elkaar. We nodigen je uit om onze school, gelegen op de Talentencampus en midden in het stadion van TOP Oss, nóg mooier te maken. De deur staat wagenwijd voor je open!

Jouw talent is ons startpunt!

Stadion is de school waar we geloven in talenten. En weet je wat het mooie is? Iedereen heeft talenten. Jij dus ook! Bijvoorbeeld op het gebied van sport, creativiteit, ondernemen en technologie… We staan klaar om ze met jou verder te ontwikkelen. We verdiepen en verbreden je kennis en kunde. Onderwijs en begeleiding met ruimte en aandacht voor jouw ambitie. Dus… klaar voor je toekomst?

Kijk om je heen!

We zijn nieuwsgierig. Kijken vooruit zonder de dagelijkse zaken uit het oog te verliezen. Leren door te doen, te ontdekken; door het kiezen van extra vakken en positief samen te werken. We brengen de theorie in praktijk. We werken samen met scholen, bedrijven en verenigingen. We halen de wereld van buiten naar binnen en geven jou de kans eropuit te gaan. Je leert zo veel over jezelf en om ondernemend te zijn.